Website laten maken

Hoe blijft jouw website relevant in het tijdperk van digitale ontwikkelingen? Wij helpen jouw onderneming om een krachtig platform neer te zetten dat voor jou werkt. 

Snel een website laten maken

Hoe ingewikkeld of simpel jouw website ook moet zijn, wij hebben alle kennis in huis om jouw droomwebsite te ontwikkelen. Met vele jaren ervaring in de digitale wereld, levert Clover4 kwalitatief hoogstaand werk. 

Bij Clover4 bouwen wij niet alleen uw website, maar onderhouden wij jouw digitale omgeving ook volledig. Zo maken wij dagelijks een backup van jouw website, werken we de servers bij naar de nieuwste versies en houden wij je op de hoogte van de nieuwste webtrends!

website vdm

Onze werkwijze

1

stap 1 kopje koffie

Kopje koffie

Om jouw wensen te inventariseren, drinken wij graag een bakje koffie om de mogelijkheden te bespreken. 

2

stap 2 content aanleveren

Content aanleveren

Jouw wensen zijn besproken en er is een mooie oplossing bedacht. Om deze oplossing te kunnen realiseren, hebben wij wat content nodig. Dit lever je aan of regelen wij voor je.

3

stap 3 realiseren

Realisatie

Nu is het tijd om achterover te zitten en te wachten tot wij ons klusje geklaard hebben.

4

stap 4 lancering

Lancering

Het is zo ver, jouw website kan gedeeld worden met de rest van de wereld!

Waarom een website?

In 2023 is een website onmisbaar. De ideale website is het informatiepunt voor jouw klanten. Het is niet alleen een mooie pagina, maar ook het visitekaartje van jouw onderneming. Zonder continue bezig te zijn, kunnen jouw potentiële klanten kennis maken met jouw onderneming.
Ook draagt een website bij aan de betrouwbaarheid van jouw onderneming. Wanneer een belangstellende benieuwd is naar jouw onderneming, biedt een website de helpende hand. Of het nou 04:55 uur is of 04:00 uur in de nacht, jouw website blijft altijd voor jou doorwerken. Uiteindelijk verkoopt een website jouw product.
eurostrut website

Wat kun je verwachten van jouw website?

Visitekaartje

Jouw website is het digitale visitekaartje van jouw onderneming. Vertaal jouw diensten naar een mooie visuele oplossing en maak het jouw klanten gemakkelijk.

Online gevonden worden

Een website zorgt ervoor dat jouw onderneming vindbaar is in Google. Wij zorgen ervoor dat jouw onderneming makkelijk te vinden is.

Jouw online companion

Niet alleen is jouw website een visitekaartje, maar ook jouw digitale medewerker. Genereer gemakkelijk leads doormiddel van online campagnes.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laten we een afspraak maken om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen onder het genot van een bakje koffie!

website kpr fitness
website healthywithmandy
website lpmw

Waarom Clover4?

Snel

Ben jij er ook zo klaar mee om urenlang in een wachtrij te staan of om wekenlang te wachten op een aanpassing of oplevering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Clover4 schakelt snel en toont initiatief.

Kennis

Met jaren ervaring in de digitale industrie, zijn wij de geschikte partner voor jouw project. Bijzonder idee of een apart concept? Het woord ‘probleem’ komt niet voor in ons woordenboek; in plaats daarvan houden wij van een uitdaging!

Transparant

Wij vinden het van cruciaal belangrijk om transparant te zijn met onze klanten, wij praten er niet omheen. Clover4 is erg concreet in haar communicatie en gebruikt geen kleine lettertjes. 

Kwaliteit

Uw website is ook ons visitekaartje. Jouw product is onze passie. Door onze brede klantenkring hebben wij diverse projecten neergezet die tot op de dag van vandaag doen wat ze moeten doen.

Zelf je website aanpassen

Jouw website zelf aanpassen of aanvullen? Clover4 bouwt jouw website in een gebruiksvriendelijk CMS (content management system) waarmee we het voor jou makkelijk maken om aanpassingen door te voeren. Zelf een nieuwe pagina toevoegen aan jouw website is dus een eitje! Heb je liever dat wij dit voor je doen, dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem.

wordpress aanpassen

Ben je overtuigd?

Vraag een offerte aan via het offerteformulier of neem contact met ons op via het contactformulier.

Mijn website is af, hoe verder?

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Na of tijdens de realisatie van je website kun jij ervoor kiezen om jouw teksten te laten optimaliseren/schrijven door een SEO-expert. SEO heeft invloed op de ranking in Google. 

Updates

Eens in de zoveel tijd voeren wij updates uit voor de websites die wij beheren. Updates zijn belangrijk om te zorgen dat jouw website goed beveiligd zal blijven. Ook zorgen updates ervoor dat jouw website goed zal blijven functioneren. 

Doorontwikkelen

Jouw website is nooit helemaal af. Er is altijd ruimte om verder te innoveren en jouw website nog meer functionaliteit te geven. Ook de uitstraling van je website is niet onbelangrijk en verdient daarom op z’n tijd ook een update. 

Veelgestelde vragen

Aan de hand van jouw eisen en het gekozen pakket bepalen wij een levertermijn. Dit termijn kan variëren van één tot acht weken.

Voor hulp met het schrijven van teksten en het kiezen van afbeeldingen, kunnen wij dit in overleg voor jou regelen.

Ons CMS is zeer gebruiksvriendelijk. Zodra jouw website ready to go is, ontvang je een handleiding waarin uitgebreid beschreven staat hoe jij extra pagina’s kunt aanmaken of jouw website kunt aanvullen. 

Wij maken niet alleen websites, maar leveren ook vele andere diensten. Ga hiervoor naar onze dienstenpagina: Diensten