Webshop laten maken

Jouw assortiment online aanbieden? Wij helpen jou om een innovatieve, creatieve en conversie gestuurde online winkel op te zetten!

Een webshop die verkoopt, daar gaan wij voor

Elke fysieke winkel is aangepast op zijn doelgroep. Zo verplicht de Ikea je om langs het gehele assortiment te lopen voordat je überhaupt kunt afrekenen. Jouw online winkel aanpassen op de doelgroep van jouw onderneming is wat wij graag doen!

Startup of groothandel? Clover4 heeft een breed portfolio met allerlei soorten oplossingen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Laat jouw project schitteren met een op maat gemaakte oplossing!

Ontvang vandaag nog de offerte die het verschil maakt voor jouw project!

Plan een afspraak in

Kwalitatieve webshop

Development

Clover4 bezit de benodigde expertise voor het ontwikkelen van maatwerk. Specifieke maatwerk modules nodig? Dat is geen probleem!

Koppelingen

Jouw webshop koppelen aan jouw administratiesysteem of ERP-systeem? Wij helpen jou graag verder.

Hosting

Clover4 installeert jouw server voor topprestaties. Vertrouw op onze deskundigheid voor een vlekkeloze inrichting.

Design

We creëren kwalitatieve designs die de perfecte mix zijn van stijl en functionaliteit. Ervaar betrouwbaarheid en aantrekkelijkheid in elke klik.

Waarom een webshop?

E-commerce blijft groeien! In 2021 zijn er meer dan 400 miljoen online bestellingen geplaatst. Dit is een stijging van meer dan 30% ten opzichte van 2020.

Heb jij al een fysieke winkel, dan is een webshop een goede aanvulling. Met een online winkel bereik je een groter publiek en kun je je klantenbestand flink uitbreiden.

Zelf je webshop bijhouden

Nieuwe producten of categorieën toevoegen? Clover4 bouwt jouw webshop in een gebruiksvriendelijk platform, Shopware, waarmee we het voor jou makkelijk maken om aanpassingen door te voeren.

Zelf een nieuwe pagina of een kortingscode toevoegen aan jouw webshop is dus een eitje! Heb je liever dat wij dit voor je doen, dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem.