Webshop laten maken?

Jouw assortiment online aanbieden? Wij helpen jou om een innovatieve, creatieve en conversie gestuurde online winkel op te zetten!

Een webshop die verkoopt, daar gaan wij voor.

Elke fysieke winkel is aangepast op zijn doelgroep. Zo verplicht de Ikea je om langs het gehele assortiment te lopen voordat je überhaupt kunt afrekenen. Jouw online winkel aanpassen op de doelgroep van jouw onderneming is wat wij graag doen!

Startup of groothandel? Clover4 heeft een breed portfolio met allerlei soorten oplossingen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Kwalitatieve webshop

Development

Clover4 bezit de benodigde expertise voor het ontwikkelen van maatwerk. Specifieke maatwerk modules nodig? Dat is geen probleem!

Koppelingen

Jouw webshop koppelen aan jouw administratiesysteem of ERP-systeem? Wij helpen jou graag verder.

Hosting

Wij bij Clover4 installeren jouw dedicated server voor optimale performance. 

Waarom een webshop?

E-commerce blijft groeien! In 2021 zijn er meer dan 400 miljoen online bestellingen geplaatst. Dit is een stijging van meer dan 30% ten opzichte van 2020. 

Heb jij al een fysieke winkel, dan is een webshop een goede aanvulling. Met een online winkel bereik je een groter publiek en kun je je klantenbestand flink uitbreiden. 

Waarom Clover4?

Snel

Ben jij er ook zo klaar mee om urenlang in een wachtrij te staan of om wekenlang te wachten op een aanpassing of oplevering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Clover4 schakelt snel en toont initiatief.

Kennis

Met jaren ervaring in de digitale industrie, zijn wij de geschikte partner voor jouw project. Bijzonder idee of een apart concept? Het woord ‘probleem’ komt niet voor in ons woordenboek; in plaats daarvan houden wij van een uitdaging!

Transparant

Wij vinden het van cruciaal belangrijk om transparant te zijn met onze klanten, wij praten er niet omheen. Clover4 is erg concreet in haar communicatie en gebruikt geen kleine lettertjes. 

Kwaliteit

Uw website is ook ons visitekaartje. Jouw product is onze passie. Door onze brede klantenkring hebben wij diverse projecten neergezet die tot op de dag van vandaag doen wat ze moeten doen.

Zelf je webshop bijhouden

Nieuwe producten of categorieën toevoegen? Clover4 bouwt jouw webshop in een gebruiksvriendelijk platform (shopware/woocommerce) waarmee we het voor jou makkelijk maken om aanpassingen door te voeren. Zelf een nieuwe pagina of een kortingscode toevoegen aan jouw webshop is dus een eitje! Heb je liever dat wij dit voor je doen, dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem.

Ben je overtuigd?

Vraag een offerte aan via het offerteformulier of neem contact met ons op via het contactformulier zodat wij u kunnen bereiken. 

Veelgestelde vragen

Wij werken met Mollie, Stripe en MultiSafePay. Deze betaalproviders bieden alle mogelijke online betaalmethoden aan; van iDeal tot bitcoin.

Zoveel als je zelf wilt! Er zit geen maximum aan het aantal producten of categorieën. 

Bij het opleveren van jouw webshop, vullen wij zelf een aantal producten als voorbeeld. Het is zeer gemakkelijk om zelf jouw webshop aan te vullen.

Wij hebben voor meerdere partijen een digitale catalogus gebouwd. Hierbij is het alleen mogelijk om een offerte aan te vragen.