Skwirrel

Skwirrel brengt originaliteit en eenvoud samen in een krachtig PIM-systeem, specifiek ontworpen om jouw productinformatie moeiteloos te beheren.

Wat is Skwirrel?

Bij Skwirrel komt originaliteit en eenvoud samen. Het PIM-systeem heeft één doel: productinformatie beheren op een boeiende manier, voor onszelf en voor jou. Wij hebben een samenwerkingsverband met Skwirrel en koppelen jouw Skwirrel-systeem aan jouw Shopware webshop!

Of het nu gaat om bewegende voorraden, prijswijzigingen of nieuwe producten, Skwirrel maakt werken met productinformatie simpel. Met het PIM-systeem, speciaal afgestemd op jouw organisatie, vind je alles op één plek: toegankelijk, gebruiksvriendelijk en altijd actueel. Bij Skwirrel staat centrale orde voorop, zelfs in een wereld die nooit stilstaat. Ontdek de magie van gestructureerde data met Skwirrel.

Laat jouw project schitteren met een op maat gemaakte oplossing!

Ontvang vandaag nog de offerte die het verschil maakt voor jouw project!

Plan een afspraak in

Contact opnemen

Bereik Skwirrel voor een demonstratie en persoonlijk advies. Bespreek jouw behoeften, van integratie tot gebruikersaantallen. Of het nu simpel of complex is, zij regelen het voor jou. Na de afspraak ontvang je een gedetailleerd overzicht van jouw specifieke vereisten.

Offerte

Na een uitgebreide bespreking van jouw behoeften, ontvang je een gedetailleerde offerte met een inschatting van de benodigde uren voor de systeemconfiguratie. Skwirrel begeleidt je eveneens bij het kiezen van het meest geschikte pakket, waardoor je volop kunt profiteren van een hoogwaardige productdata-ervaring.

Aan de slag

Skwirrel staat garant voor de realisatie van jouw wensen. Met een gemiddelde doorlooptijd van 2 maanden, afhankelijk van de complexiteit, vul jij in die periode het systeem met productdata terwijl zij Skwirrel naadloos integreren met jouw andere softwaretoepassingen.

Eenvoudig productinformatiebeheer met blijvende ondersteuning

Gebruikers van Skwirrel profiteren niet alleen van een geavanceerd PIM-systeem, maar ook van voortdurende ondersteuning en updates. Hun toegewijde team staat klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en eventuele aanpassingen door te voeren. Met regelmatige trainingen en handleidingen zorgen we ervoor dat jouw team altijd het maximale uit Skwirrel haalt.