Samen met jouw personal trainer en/of online coach voor maximaal resultaat!

Sfeerafbeelding van KPR Fitness

Sinds zijn jeugd is Youri actief in sport, hij stapte na 12 jaar voetbal over op krachttraining. Na 1,5 jaar fitness en het ontdekken van suboptimale training, startte hij een sport- en bewegenopleiding en volgde cursussen. Met zijn expertise in sport en beweging biedt hij nu online coaching en personal training aan om anderen op de juiste manier te begeleiden.

Klant KPR Fitness
Tags Website Development Design
Bekijk kprfitness.nl
Sfeerafbeelding KPR Fitness

De klant

Bij KPR Fitness staat gezondheid centraal. Youri Kuiper (eigenaar bij KPR Fitness) is nu al ruim twee jaar personal trainer en is van plan om zijn onderneming te laten groeien. Om een groei mogelijk te maken, is zichtbaarheid van uiterst belang. Voor goede zichtbaarheid is een website erg belangrijk. Wij hebben KPR Fitness geholpen met het neerzetten van een mooie website.

Logo van KPR Fitness

Het project

Begin 2021 kwam Youri naar ons toe met de vraag of wij zijn logo konden moderniseren. Anticiperend op Youri zijn verzoek leverden wij een vijftal schetsen aan. Het was gelijk raak, want Youri was erg enthousiast over één van de schetsen. Na een stukje optimalisatie en afwerking is het nieuwe logo van KPR Fitness definitief geworden. Tot op de dag van vandaag is Youri nog steeds erg enthousiast over zijn logo en geeft aan er veel complimenten over te krijgen. Op een gegeven moment wilde Youri ook een moderne website hebben waarop hij zijn updates en ontwikkelingen kon delen. Vaak werd er door potentiële klanten aan Youri gevraagd of hij ergens online referenties had staan, dit was ook één van de redenen voor het laten ontwikkelen van de website. Youri’s wensen voor zijn website waren dan ook:
  • modern en minimalistisch ontwerp
  • ultra snel
  • Instagram koppeling
  • intake-formulier
  • hulp met teksten schrijven
Youri kwam regelmatig bij ons langs op kantoor om gezamenlijk de progressie te bekijken en tussentijdse feedback te geven. Deze meetings waren naast efficient, ook erg gezellig! Veel plezier met je website Youri!
Bekijk kprfitness.nl

Werken met Kristiaan was superfijn en gemakkelijk. Waar ik het zelf lastig vond om inspiratie op te doen voor een design, heeft Kristiaan moeiteloos een design neergezet. Tijdens dit traject kon ik lekker schieten op de puntjes die ik graag anders wilde en dit heeft Kristiaan allemaal netjes meegenomen in het ontwerp. Ik ben supertrots op het definitieve product en heb genoten van de fijne samenwerking met Kristiaan & Bram.

Youri Kuiper

Laat jouw project schitteren met een op maat gemaakte oplossing!

Ontvang vandaag nog de offerte die het verschil maakt voor jouw project!

Plan een afspraak in