Een goede website voor een goed doel!

Sfeerafbeelding van Support africa

Stichting Strong Africa is een stichting welke als doel heeft de economische en educatieve ontwikkelingen van Afrikaanse landen te bevorderen. Strong Africa helpt slachtoffers van seksueel geweld, weeskinderen, jonge moeders en straatkinderen met het opbouwen van ondernemingen. Zij helpt deze slachtoffers met het opzetten van projecten en programma’s op het gebied van onderwijs, voedselvoorzieningen en zelfredzaamheid.

Klant Support africa
Tags Website Development Design
Bekijk supportafrica.nl

Het project

Zonder kostenplaatje heeft Clover4 een website gerealiseerd voor Strong Africa. Strong Africa is een charitatieve instelling en wenst sponsors te vinden. Het doel van deze website was dan ook het verstrekken van informatie en het vergen van sponsoren.

Robby Rorijs, bestuurslid van Strong Africa, verzocht ons een website te bouwen met een vertrouwelijke look and feel. Ook moest de website beschikken over een gemakkelijke gebruikservaring.

Ben jij benieuwd naar het eindresultaat? Druk dan op de knop ‘bekijk website’. Gefeliciteerd met jullie website, Strong Africa!
Bekijk supportafrica.nl

Dankzij Clover4 beschikt onze stichting over een professionele website. Na het eerste gesprek werden, dankzij korte communicatielijnen en goed advies, onze wensen snel geïmplementeerd. De site is geheel als maatwerk geleverd. Wij zijn erg tevreden over de goede samenwerking en een uitstekend resultaat.

Robby Rorijs

Laat jouw project schitteren met een op maat gemaakte oplossing!

Ontvang vandaag nog de offerte die het verschil maakt voor jouw project!

Plan een afspraak in