HealthywithMandy

Logo

Website

Mandy Koetsier is een startende onderneemster die jou met haar bedrijf HealthywithMandy wil helpen met jouw leefstijl. Mandy is gestart met haar onderneming om klanten te helpen met hun lifestyle te verbeteren. Voordat de website van HealthywithMandy een feit was, kreeg Mandy veel vragen via Instagram. Om het voor haarzelf te vereenvoudigen, wilde Mandy een gemakkelijk platform waar informatie te vinden is over online coaching en waar gemakkelijk aanvragen ingediend kunnen worden.

Het project

De naam HealthywithMandy was al bekend, alleen ontbrak er nog een logo. Mandy heeft ons gevraagd dit te realiseren.

Voor Mandy hebben wij een aantal schetsen gemaakt. Zij had ons gevraagd een minimalistisch ontwerp op te leveren, waarin duidelijk werd wat haar onderneming voor werkzaamheden verricht. Mandy werd gelijk enthousiast toen zij het logo zag – die op de dag van vandaag nog steeds gebruikt wordt.

Doordat Mandy veel aanvragen kreeg en zij meer informatie wilde delen met haar potentiele klanten, adviseerde wij haar om een website te laten maken. Graag wilde zij dat haar de stijl van de website machte met haar logo. Mandy gaf aan dat zij niet veel eisen had, zolang het maar duidelijk, snel en overzichtelijk was. De bezoeker moet gemakkelijk een aanvraag kunnen indienen en snel informatie kunnen vinden over online coaching.

Naast de website wilde Mandy ook een intakeformulier voor potentiele klanten. Ook dit hebben wij gerealiseerd. Alle aanvragen die ingediend worden, komen overzichtelijk binnen in haar mailbox. Mandy gaf aan dat zij dit fijn vond zodat zij zich kan voorbereiden op het eerste coachingsgesprek. Later in 2022 vroeg Mandy zich af of er ook een soort checkpoint formulier gemaakt kon worden: hier kunnen klanten van HealthywithMandy een formulier invullen waarin vragen worden gesteld over de progressie. Door dit formulier blijft Mandy, naast de coachingsgesprekken, op de hoogte van de progressie van de klant.

Mandy Koetsier

Eigenaar / HealthywithMandy

“Mijn website laten maken door Kristiaan, ontzettend blij met het resultaat. Snel werkende website, geeft goede idee├źn en luistert naar jouw wensen. Als er punten aangepast moeten worden, wordt dit ook altijd snel geregeld. Denkt met je mee en werkt echt vanuit de klant. Top!”

Ben je overtuigd?

Vraag een offerte aan via het offerteformulier of neem contact met ons op via het contactformulier.